DOCENTEN

DOCENTEN

 

Onze danscompagnie selecteert docenten:

 

  • die danstechnisch geschoold zijn
  • met een passie voor dans en een hart voor dansers
  • vol enthousiasme en dynamiek
  • waarop dansers kunnen bouwen en onze Danscompagnie kan vertrouwen
  • die op een sociaal correcte en pedagogische verantwoorde manier met dansers kunnen omgaan
  • en die het beste uit zichzelf en hun dansers willen halen... elke dansles opnieuw!

 

 

Manouk Retera

 

studeerde af aan de Academie voor Danseducatie: Fontys Hogeschool voor de Kunsten te Tilburg.

 

Ze volgde er de HBO-opleiding modern jazz, modern dance en urban tot dansdocent, dansperformer, dansmaker.

Ze deed al heel wat ervaring op als docent. Ze volgde en volgt nog verschillende dansstages en danst zelf nog actief. Ze geeft haar passie en danskennis met heel veel enthousiasme door aan zowel ervaren als beginnende dansers.

 

 

Syra Kalbermatten

 

Toen Syra 3 was, ging ze voor het eerst naar de Balletles en het voelde aan als thuiskomen. Sindsdien is ze nooit meer gestopt met dansen. Dansen is voor haar een beetje zoals ademen. Ze kan zich een leven zonder niet voorstellen. Het is haar passie, haar uitlaatklep, haar expressievorm, haar manier van zijn ... Naast techniek probeert ze in haar lessen ook plezier, creativiteit en expressie mee te geven. Ze is actief in zeer diverse dansstijlen: klassiek ballet, hedendaagse dans, latin . Ze kijkt er naar uit om de nieuwe dansers veel dansplezier te bezorgen.

 

 

Elien Jeurissen

Elien is al jaren een zeer gepassioneerd lid van onze danscompagnie Moveo. Ze deed heel wat danservaring op tijdens dansstages. Bovendien studeert ze dit jaar af als Bachelor Kleuteronderwijs. De omgang met kleuters en het creatieve leerde ze tijdens haar stages.Elien gaf reeds een aantal danslessen bij Moveo en doet dit met hart en ziel.

 

Jento Schaf

 

Jento startte als kind met dansen. Voor Jento is dans echt een passie. Hij is heel gemotiveerd en bovendien een heel goede choreograaf en leerkracht.Hij deelt graag zijn passie voor Urban met jongeren.

 

"Goede dansers zijn niet goed omwille van hun techniek, maar omwille van hun passie!" (Martha Graham)

MOVEO.be © 2014