DOCENTEN

DOCENTEN


Onze danscompagnie selecteert docenten:


  • die danstechnisch geschoold zijn
  • met een passie voor dans en een hart voor dansers
  • vol enthousiasme en dynamiek
  • waarop dansers kunnen bouwen en onze Danscompagnie kan vertrouwen
  • die op een sociaal correcte en pedagogische verantwoorde manier met dansers  kunnen omgaan   
  • en die het beste uit zichzelf en hun dansers willen halen... elke dansles opnieuw!

             Syra Kalbermatten


Toen Syra 3  was, ging ze voor het eerst naar de Balletles en het voelde aan als thuiskomen. Sindsdien is ze nooit meer gestopt met dansen. Dansen is voor haar een beetje zoals ademen. Ze kan zich een leven zonder niet voorstellen. Het is haar passie, haar uitlaatklep, haar expressievorm, haar manier van zijn ... Naast techniek probeert ze in haar lessen ook plezier, creativiteit en expressie mee te geven. Ze is actief in zeer diverse dansstijlen: klassiek ballet, hedendaagse dans, latin . Ze kijkt er naar uit om de nieuwe dansers veel dansplezier te bezorgen.Elien Jeurissen

 

Elien is al jaren een zeer gepassioneerd lid van onze danscompagnie Moveo. Ze deed  heel wat danservaring op tijdens  dansstages. Bovendien studeert ze dit jaar af als Bachelor Kleuteronderwijs. De omgang met kleuters en het creatieve leerde ze  tijdens haar stages.Elien gaf reeds een aantal danslessen bij Moveo en doet dit met hart en ziel.


Jento Schaf


Jento startte als kind met dansen. Voor Jento is dans echt een passie. Hij is heel gemotiveerd en bovendien een heel goede choreograaf en leerkracht.Hij deelt graag zijn passie voor Urban  met jongeren.


Gastdocenten


Eva Kuijpers


volgt reeds jaren al verschillende dansopleidingen o.a.  Klassiek, Jazz en Moderne Dans.

Ze wil zich steeds blijven ontwikkelen en verdiepen in de dans door het volgen van workshops in verschillende stijlen. Ze is een zeer enthousiaste docente die steeds het beste uit haar dansers wil halen. Ze hecht veel belang aan een goede techniek. De combinatie van de goede aandacht voor techniek en haar gemaakte choreografie├źn zorgen voor prachtige resultaten!


Britt Loyen


studeert dit jaar  af aan de  Danshumaniora  van Hasselt als docent voor klassiek en Modern Dans. Ze gaf reeds verschillende dansstages en deed al heel wat ervaring op als docent. Ze volgde en volgt nog verschillende dansstages . Ze geeft haar passie en danskennis met heel veel enthousiasme door aan zowel ervaren als beginnende dansers.

"Goede dansers zijn niet goed omwille van hun techniek, maar omwille van hun passie!" (Martha Graham)