GROEPEN

In welke groep kan ik als danser terecht?

Prédans: 3-5 j


De kleuters maken op verschillende manieren kennis met dans. Spelend leren luisteren naar en bewegen op de muziek staat centraal. De lesgever gaat op een speelse en enthousiaste manier te werk zodat de kinderen leuke lessen beleven. Ritmiek, expressie, het eigen lichaam... het zijn één voor één elementen die de kinderen ontdekken tijdens deze lessen.

Hedendaagse dans kids: 6 en 7j


Na de Prédans kunnen kinderen van 6j en 7j kiezen voor hedendaagse dans Kids. Het volgen van Prédans is echter geen voorwaarde om bij deze groep aan te sluiten.Spelend leren luisteren naar en bewegen op de muziek staat ook hier centraal. De lesgever gaat op een speelse en enthousiaste manier te werk zodat de kinderen leuke lessen beleven. Ritmiek, expressie, het eigen lichaam... het zijn één voor één elementen die de kinderen ontdekken tijdens deze lessen.  De Kids maken bovendien kennis met de basisbewegingen  waarbij de docent heel veel aandacht schenkt aan een correcte houding en een juist lichaamsbesef. Deze bewegingen worden uiteindelijk samen gebracht in een zeer leuke choreografie.

Hedendaagse dans Junior: vanaf 8j &

Hedendaagse dans 1: vanaf 10j


Vanaf de Juniors (8-13 jarigen) wordt er steeds meer aandacht gegeven aan de technische vorming van het kind en de jongeren.

Specifieke aandacht wordt besteed aan lichaamsbesef,

ruimtegebruik, correcte houding, afwerking, expressie...

Zo komt men op het einde van de lessenreeks tot schitterende choreografieën, waarin de doorgemaakte ontwikkeling van het kind zeer duidelijk wordt.

De groep " Hedendaagse dans 1" is voor beginners van 12j-15j.

Hedendaagse dans 2: (jeugd 14+)


In deze lessen wordt er ook gewerkt  aan lichaamsbesef, ruimtegebruik, correcte houding, afwerking, expressie...Er wordt daarbij ook elke les gewerkt aan een choreografie.Hedendaagse dans B volwassenen met ervaring


Ben je gepassioneerd door dans? Wil je  jouw dansstijl nog beter onder de knie krijgen en jouw danstechnisch niveau nog hoger brengen? Heb je danservaring maar wil je op een heel creatieve manier je danstechniek verbeteren en verrijken? Aarzel niet en kom dan een gratis proefles volgen ? 
Urban


Voor iedereen  met of zonder ervaring .
WORKSHOPS


Heb je een klassieke en/of moderne dansopleiding? Wil je graag af en toe een boeiende dansworkshop volgen bij een zeer ervaren, professionele docent? Hou deze site dan in de gaten en kom op volgende momenten een workshop volgen: zaterdag 16 november,14 maart en 9 mei telkens in het Cultuurcentrum Maasmechelen van 15u-17u

"Een dansdocent helpt zijn dansers zoeken naar het lied in hun hart, het ritme in hun voeten en een passie voor het leven." (onbekend)